Hjemmeside support

Til dig der ikke orker at tænke på at skulle opdatere og vedligeholde din hjemmeside

Jeg sørge for at din side er sikker og opdateret hele tiden

Som selvstændig er der ofte mange ting på bordet, opgaver du skal forholde dig til og har du en hjemmeside ved du helt sikkert hvor meget der kan være af arbejde i forhold til den.

At have en hjemmeside er ikke noget du får lavet og så passer den ellers sig selv fremover.

Det er et fast og kontinuerligt arbejde at sørge for at din WordPress hjemmeside kører og er sikker.

Dit tema og dine plugins skal hele tiden opdateres og så er det en rigtig god ide at have en backup af din hjemmeside, skulle det gå galt og den gik ned.

Hvis du synes det er for stor en opgave eller ikke synes du har tiden til at gøre det, så lad mig hjælpe dig med at gøre det.

Lad mig stå for den løbende vedligeholdelse af din hjemmeside, medens du laver de ting du brænder for, som giver dig glæde og som giver dig allermest værdi til din forretning.

Hjemmeside Support er for dig

Med websitesupport får du din tid tilbage og kan læne dig tilbage og fokusere på det der skaber værdi for dig og din virksomhed.

Jeg står for support og veligeholdelse af hjemmesiden.

Hvorfor er det vigtigt at vedligeholde din hjemmeside?


Den løbende vedligeholdelse og opdatering er helt afgørende for sidens sikkerhed, og for at den i det hele taget virker og ser ud som den skal.

Særligt vigtigt er det altid at have nyeste version af WordPress, samt af de plugins og temaer, der er installeret på siden.

Hvad betyder support af din hjemmeside?

De vigtigste punkter er opdatering, sikkerhed og backup. Opdateringen her handler ikke om indholdet på din side. (selvom det også er supervigtigt, bare på en anden måde).

Det drejer sig om opdatering af WordPress og plugins.

At holde de installerede plugins og WordPress opdateret, er en nok de vigtigste opgaver i forhold til at sikre sin hjemmeside.

Holder du ikke dine plugins og WordPress opdaterede er det den nemmeste vej ind for hackere.

Det er vigtigt hele tiden at sørge for jævnlig backup, så du ikke risikerer at skulle starte helt forfra, hvis siden alligevel bliver hacket eller et plugin pludselig skaber problemer.

Kan jeg selv vedligeholde min egen hjemmeside?

Ja, det kan du helt sikkert godt! Det vil kræve at du sætter dig ind i hvordan WordPress fungerer og hvor du finder dine plugins og dit tema og hvordan du opdaterer WordPress.

Dog skal du være forberedt på, at der ligger noget arbejdet med at huske at holde din hjemmeside opdateret.

WordPress er gratis at opdatere, men har du brugt betalte Temaer eller plugins på din hjemmeside, eller har den der har udviklet din hjemmeside brugt det, vil du skulle betale for at få mulighed for at opdatere disse.

De licenser jeg bruger på mine kunders hjemmeside, vil de selv kunne opdatere 1 år fra købet af hjemmesiden.

Efter 1 år vil du selv skulle stå for licensen for at få opdateringer til Premium/Pro plugins, medmindre du laver en Hjemmeside Support aftale med mig.

Laver vi en aftale om at jeg står for vedligeholdelsen af din hjemmeside, som jeg har lavet, betaler jeg licensen for de plugins jeg har installeret.

Hvad hvis jeg ikke har købt hjemmeside igennem dig?

Så kan du stadigvæk godt få et Hjemmeside Support abonnement hos mig.

Jeg vil udføre nøjagtig de sammen opgaver ift opdateringer. Har du specielle plugins installeret der kræver licens skal du selv betale for disse.

Du kan enten selv betale dem, eller jeg kan stå for at købe dem og fakturere prisen videre til dig via abonnementet.

Hvad får du med et Hjemmeside Support abonnement?

Hjemmeside support

Få sikret din hjemmeside og data
kr 199 Månedlig
  • Løber 3 måneder af gangen
Få din tid tilbage
Facebook
LinkedIn
Scroll to Top