Hvad er SEO ikke

Det er vigtigt at du ved og forstår hvad SEO ikke er…..

Det er ingen garanti for topplacering på Google

Når du køber SEO er det arbejdet omkring SEO du køber. Dvs det arbejde der skal gøres for at opnå synligheden.

Det ligger ikke i vores hænder om du opnår synlighed. Det er ene og alene Google og de andre søgemaskiner der afgør hvor du kommer til at ligge henne. Det vi kan sørge for er at Google har de informationer der skal til at der kan laves en vurdering.

Det handler ikke om salg

Det handler om marketing. Marketing mod din målgruppe og at få dem til at foretage et valg og gøre de handlinger vi vil have dem til at gøre. SEO kan bidrage positivt til din marketing, men kan ikke stå alene.

Det er ikke en statisk handling

Selvom du få er god placering på side 1 på Google, så er det ingen garanti at du bliver liggende der. Der kan komme en anden og skubbe dig ned. Det kunne jo være at konkurrenten oppede sig.

Google opdaterer deres algoritme konstant, ofte på små områder vi måske ikke lægger mærke til, men de kan alligevel have indflydelse på det SEO arbejde vi laver og flytte på den placering du havde tidligere fordi Google kigger på din side på en anden måde.

Det handler ikke om at snyde søgemaskinen

For google handler det om at vise de mest relevante resultater baseret på hvad det er du søger på. Så kommer du ikke ind på side 1 af Google er det fordi Google synes dine konkurrenter har mere relevante sider end dig.

SÅ OPGAVEN ER AT SKRIVE RELEVANT INDHOLD DER GØR AT GOOGLE FINDER DIN SIDE MERE RELEVANT END DINE KONKURRENTER.

Hvad kan du selv gøre med din SEO?

Hvis du har mod på at gøre noget omkring SEO selv, kan du læse meget mere om det her. Jeg har lavet en kort vejledning her samt beskrivelse af de værktøjer der stilles gratis til rådighed.

Hvad er SEO?

Du kan læse mere om hvad SEO eller søgemaskineoptimering er og hvad det kræver af indsats for at komme op mod toppen af Google i søgningerne.

 

Kom på SEO kursus

Kom på SEO kursus og lær hvordan du selv udfører SEO på din hjemmeside og kan komme op i Googles søgeresultater

 

Facebook
LinkedIn