PRIVATLIVSPOLITIK FOR KENNETH-BILLEKOP.DK

Brug af kenneth-billekop.dks hjemmeside, forudsætter, at du afgiver visse personlige oplysninger nedenfor er min privatlivspolitik.

 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

kenneth-billekop.dk er dataansvarlig, og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kenneth Billekop er kontaktperson og eneste medarbejder hos kenneth-billekop.dk, og kan kontaktes på kenneth@kenneth-billekop.dk

 

DATA INDSAMLES AFHÆNGIG AF HVAD OG HVORDAN DU ER I KONTAKT MED KENNETH-BILLEKOP.DK HENHOLDSVIS VIA
3. part -WordPress, Facebook, Facebook Pixel, Google analytic, Instagram, Mailchimp, Hotjar samt LinkedIn.

 

INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

AUTOMATISK INDSAMLEDE DATA
Hjemmesiden opsamler automatisk data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Eksempler er analyse af klikstrøms data og placering af cookies.

I forbindelse med besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Via analyse af disse data, optimerer vi de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os.

kenneth-billekop.dk anvender Google Analytics som webanalyseløsning. I denne forbindelse sendes webanalyse data fra mine digitale løsninger til analyse i den service Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data jeg er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her: https://www.google.com/intl/da/policies/

 

OPLYSNINGER DU SELV AFGIVER
Ud over de oplysninger der opsamles automatisk, behandler kenneth-billekop.dk også data, som brugere aktivt har givet. Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

Navn og mailadresse afgivet i forbindelse med henvendelse via kontaktformular eller tilmelding til nyhedsbrev
Oplysninger du deler med kenneth-billekop.dkvia sociale medier, herunder LinkedIn, Facebook og Instagram
Oplysninger sendt på e-mail

OPBEVARING AF INDSAMLEDE DATA
FORMÅL MED INDSAMLING

Jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrev, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, virksomhed, adresse og e-mai

OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i 5 år af hensyn til SKAT i forhold til dokumentation for behandlingerne.

 

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
kenneth-billekop.dk videregiver ikke dine oplysninger jvf min privatlivspolitik. Såfremt dit forsikringsselskab ønsker information omkring behandling eller SKAT ønsker dokumentation i fht..

Jeg anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på mine vegne. Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse overfor mig, og jeg kontrollerer at mine samarbejdspartnere overholder deres forpligtelser.

Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Såfremt jeg videregiver dine oplysninger til en tjenesteudbyder eller databehandler udenfor EU, sikrer jeg, at jeg overholder de krav lovgivningen stiller til sådanne overførsler.

kenneth-billekop.dks hjemmeside kan linke til andre hjemmesider. Benytter du sådanne link, forlader du hjemmesiden og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som kenneth-billekop.dk ikke er ansvarlige for.

 

DINE RETTIGHEDER
Du har ret til at få adgang til dine persondata
Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
Du har ret til at få dine data udleveret
Du har ret til at klage til Datatilsynet

close

LAD OS HOLDE KONTAKTEN VEDLIGE!

Jeg vil gerne holde dig opdateret med seneste nyheder og tilbud 😎

Du vil blandt andet kunne læse om SEO, søgemaskineoptimering, hjemmeside tips, Sociale Medier og få tips til hvad du kan gøre for din synlighed online.

Jeg lover ikke at spamme dig!

Læs privatlivspolitikken hvis du vil vide mere.

Du kan også besøge Facebookgruppen:

Grundlæggende Søgemaskineoptimering - hvor alle kan være med

Scroll til toppen