WooCommerce webshop

Byg præcis den webshop du ønsker med WooCommerce.

WooCommerce er en let tilpasselig, open source e-handelsplatform der bliver bygget på WordPress og er den mest anvendte platform til e-handel (ifølge Builtwith).

WordPress er en af mest brugte platforme til at lave hjemmesider med og står for hele 40% af alle hjemmesider på internettet.

Hvis du ønsker en helt almindelig hjemmeside kan du kigge her og se hvad jeg kan tilbyde dig.

Det er muligt at integrere et væld funktioner der gør at du kan tilpasse din webshop til dit behov, brand og ønsker. Der findes en hel del plugins og tilføjelser, både gratis og betalte, blandet andet WooCommerces egne.

WooCommerce fungerer som et plugin til WordPress, et plug-in er et lille stykke software der fungerer som en tilføjelse til et andet computerprogram og som kan hjælpe med funktionalitet til et allerede installeret plugin.

Du får alle funktioner samlet et sted, hvilket gør det muligt for dig at administrere størstedelen af din webshop fra en platform via kontrolpanelet i WordPress.

Du kan centralt holde overblik over ordrestyring, lager, oprettelse af varer og tekster styres centralt og kommunikere med dine kunder og trækker betalingen for dine produkter.

Alt sammen samlet et sted.

Du får med WooCommerce en webshop der er mobilvenlig, hurtig og søgemaskinevenlig.

Vælg den størrelse webshop der passer for dig

Lille webshop
Kr 17500
Priser fra*
 • Op til 50 produkter
Få din side nu
Mellem webshop
Kr 22500
priser fra*
 • Op til 100 produkter
Få din side nu
Stor webshop
Kr 33500
Priser fra*
 • Op til 300 produkter
Få din side nu

Du får alt det her uanset størrelsen på din Webshop

 • Design efter dit personlige brand
 • Inddeling i kategorier
 • Responsiv, dvs den kan ses på computer, mobil og tablet
 • Opsætning af betalingsmodul
 • Integration af fragtaftaler
 • Dine sociale medier bliver tilknyttet (Facebook, LinkedIn, osv)
 • Kontaktformular og om-side
 • BONUS! Du får 2 måneders gratis hjemmeside support
Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så book mig til en kort snak om dine behov.

*Hvorfor er priserne fra priser?

Priserne angivet på hjemmesiden er startpriser, fordi eventuelle specialdesigns eller tekniske funktioner vil medføre ekstra omkostninger.

Måske ønsker du en gavekort mulighed i den webshop eller en bookingmulighed for dine tjenester?

Det er også en mulighed, at du vil have særlige funktioner eller visninger på siden, afhængigt af om brugerne er logget ind.

Derfor er det essentielt, at vi i fællesskab afklarer dine nøjagtige behov fra begyndelsen og definerer, hvad du specifikt ønsker.

Sådan bygger vi en webshop trin for trin

At bygge en webshop kræver planlægning og koordinering og der vil være nogle trin du skal igennem.

Du behøves dog ikke bekymre dig om det da jeg i tæt samarbejde med dig, sørger for at vi kommer igennem hele processen sammen så resultatet bliver som du ønsker det.

Her kan du se de trin vi skal igennem og lad dig ikke miste modet eller blive træt på forhånd.

Det er en nøje planlagt plan der sikrer at vi får alt med og forløbet bliver sikkert og nemt og jeg hjælper dig sikkert igennem det hele.

Trinene er de samme uanset størrelsen af din webshop.

Har du endnu ikke besluttet dig for hvor din webshop skal hostes henne kan jeg hjælpe dig med et passende webhotel til din webshop.

Indledende snak

Vi tager en indledende snak og brainstormer på dine ønsker Vi finder ud af hvilke kategorier og funktioner du ønsker og har brug for på din webshop.

Valg af tema

Webshoppen kan blive bygget i temaet Astra og Elementor eller i Breakdance. Alle 3 har et stort udvalg af designs, som alle tilpasses til dit netop brand

Design af webshop

Du skal vælge temafarver og skrifttype (font). Derefter laver jeg en forside til din webshop som du kan se. Når du er glad for resultatet af forsiden bygger jeg selve webshoppen.

Funktioner i webshoppen

Efterhånden som shoppen bygges op kan vi begynde at kigge på om der er produkter der skal sættes op som mersalg eller krydssalg og vi finder den bedste menu struktur for dig.

Gennemgang af webshoppen

Det er muligt at rette undervejs hvis der kommer ønsker til. Aflever dem til mig i et dokument så jeg ved hvad du ønsker.

Lancering af webshoppen

Hjemmesiden er klar til at gå live og få sine første besøgende. Du kan begynde at annoncere og fortælle om din webshop.

Træning i webshoppen

Du får en oplæring i hvordan du selv kan oprette nye varer og sætte billeder ind. Derudover får du også en gennemgang af hvordan du laver den helt grundlæggende SEO

Support i 2 måneder

Der er 2 måneders gratis support på hjemmesiden fra den er gået live. Det er her du kan stille spørgsmål og bede om hjælp. Jeg sørger også for at du i den periode får opdateret din webshop og der bliver taget back-up, det jeg kalder Hjemmeside support
© 2024 Kenneth Billekop. All rights reserved.