Anbefalinger fra kunder

Her på siden kan du læse nogle af de anbefalinger der er kommet på baggrund af de samarbejder jeg har haft og nogle fortsat.

Det er fra kunder der har fået nye WordPress hjemmesider, WooCommerce webshop, fået hjælp til søgemaskineoptimering eller fået hjælp og sparring omkring deres nuværende forretning.
Alicia Raff - Coaching
Kenneth hjælper mig til at forstå SEO på en enkel og overskuelig måde.


Med hans rolige væsen, forklare han gerne tingene på flere og mange måder, indtil jeg forstår det.

Nu har jeg forstået princippet for SEO. Nu kommer det svære, det er alt arbejdet som jeg selv skal gøre, dette har Kenneth også svaret på, sammen holder han mig til ilden uge efter uge.

Kenneth har det mest fantastiske væsen, som gør at jeg har det nemt ved at spørge om hjælp.
Når der er noget (om den der) SEO jeg ikke forstår, giver Kenneth gode og nye eksempler igen og igen.

Sammen arbejder vi på min hjemmeside. Når jeg taber tråden, guider han mig tilbage til vores mål og min drøm.

Har du brug for en SEO-partner og hjælp så kontakt Kenneth her får du hjælpen som selv jeg forstår
Alicia Raff
Raffcoaching
Kenneth har en rigtig fin forståelse for hvad jeg netop gerne ville have da jeg skulle have en webshop til Kagerupmost.

Han har været superfleksibel under hele processen og guidet med sin viden.
Erik Elmelund Petersen
Ejer, Kagerupmost
Kenneth byggede den første version af min hjemmeside og satte min mand og jeg i gang med selv at vedligeholde og udbygge hjemmesiden.

Kenneths indsats og rådgivning gav mig en flyvende start og satte mig i gang med at udforske, hvordan hjemmesiden kunne optimeres, uden jeg behøvede at modtage tidskrævende undervisning
Tine Andersen
Ejer, Tina Andersen Fotograf
Jeg har fået Kenneths gode hjælp i forbindelse med opsætning af min hjemmeside.

Ud over nu at have en rigtig fin hjemmeside, har jeg fået indsigt i, hvordan jeg selv ændrer forskellige ting, og i det hele taget hvordan det bagvedliggende virker.
Christina Vitale
Ejer, VitalHR
Karen-Marie Skov Sørensen -cropped
Da jeg i november 2021 stiftede egen virksomhed, blev jeg anbefalet at bruge Kenneth Billekop. Jeg havde ikke selv nogen erfaring eller kendskab til hjemmesider. Fra første samtale med Kenneth fik jeg fornemmelsen af, at jeg kunne stole på ham – og at han var kompetent inden for sit fag.

Han har udarbejdet min hjemmeside. Jeg har kun skullet udarbejde tekst og udvælge skrift, farver, billeder osv. Når jeg ikke vidste, hvor jeg skulle lede, så sendte han mig forslag – men lod mig i øvrigt selv vælge, hvilken vej jeg ville gå.

Jeg endte med at have en hjemmeside, som jeg er glad for og stolt af.

Jeg havde oprindelig tænkt mig, at så skulle jeg overtage ”arbejdet med siden”. Men dybest set er det ikke det, som interesserer mig, så jeg er endt med at lade Kenneth lave det praktiske. Så kan jeg arbejde med min virksomhed og ikke skulle bruge tid på noget, som jeg ikke har forstand på.

Nu betaler jeg ham så en lille beløb for løbende at holde øje med siden.
Hvis jeg kommer i tvivl om noget vedrørende hjemmeside, markedsføring i den forbindelse eller lignende, så spørger jeg – og får svar.

Det allervigtigste for mig har været, at jeg aldrig har følt, at jeg stillede dumme spørgsmål – og en fornemmelse af, at jeg trygt kan overlade min hjemmeside til ham.

Når jeg taler med andre små virksomheder, så anbefaler jeg altid Kenneth – og tilføjer, at det endda er ganske rimelig økonomisk.
Karen-Marie Skov Sørensen
Psykoterapuet & underviser
© 2024 Kenneth Billekop. All rights reserved.