HANDELS-, ABONNEMENTS- & LEVERINGSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af kenneth-billekop.dk, Rudeland 16, 2620 Albertslund, CVR-nr. 39928558

KONTAKT:

Kontakt mig hurtigst via kenneth@kenneth-billekop.dk

Eller ring på 23828228

BETALING OG LEVERING:

Du kan betale via bank på fremsendte faktura

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den email-adresse du har oplyst ved købet.

Digitale produkter bliver leveret straks efter betaling via email eller med adgangskode til et lukket forum på hjemmesiden.

Det digitale produkt bliver sendt til den email, som du har indtastet i ordre-feltet. Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.

E-mailadressen kan altid ændres ved at den selv “min konto” når du er logget ind i på din konto.

RETTIGHEDER:

Køb af online-produkter, webinarer og andre arrangementer hos kenneth-billekop.dk er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører kenneth-billekop.dk.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Alle online-produkter er personlige og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med kenneth-billekop.dk.

PRISER & GEBYRER:

kenneth-billekop.dk henvender sig udelukkende til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms.

Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer.

Du modtager straks efter købet en faktura på e-mail til den e-mailadresse du har oplyst.

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS:

Framelding: Ved mindre end 14 dage til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 7 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Kontakt mig med information om, hvem der overtager din plads.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

RETURRET:

Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på kenneth@kenneth-billekop.dk og du vil få alle pengene tilbage.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt og det tages i brug, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

AFLYSNING:

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

ANSVARSFRASKRIVELSE:

kenneth-billekop.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller følgeskader ved deltagelse på kurser, online som fysiske.

– at kurset ikke opfylder kundens forventninger og behov.

– at undervisningen og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

kenneth-billekop.dk tager forbehold for tryk- og prisfejl.

kenneth-billekop.dk yder ikke refusion, når aktiviteter må aflyses f.eks. som følge af sygdom, hærværk, brand, eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet så hurtigt som muligt som kompensation.

kenneth-billekop.dk er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for min kontrol.

© 2024 Kenneth Billekop. All rights reserved.