Google My Business (GMB) gør dig mere synlig

Google My Business er en fantastisk værktøj til at øge din synlighed på Google, og dermed også tættere på dine kunder.

Ved at registrere din virksomhed på Google My Business, kan potentielle kunder nemt og hurtigt finde dig, når de søger efter dit produkt eller ydelse på Google.

Du vil ikke bare blive vist i søgeresultaterne, men også på Google Maps, så kunderne nemt kan finde dig, når de er i nærheden. Ved at inkludere oplysninger om din virksomhed på Google My Business, som din adresse, telefonnummer og åbningstider, gør det lettere for kunderne at kontakte dig, og sikrer at de får de rigtige oplysninger om din virksomhed.

Derudover kan du også oprette og dele opslag på Google My Business, som kan øge din synlighed yderligere og skabe mere engagement med dine kunder.

Google My Business

Hvad er Google My Business?

Det giver dig mulighed for at give detaljer og billeder af din virksomhed, herunder din placering, tjenester og produkter.
Når du opretter en gratis profil får du en fantastisk måde at øge din synlighed på tværs af Googles tjenester.

De oplysninger du indtaster på din Google-virksomhedsprofil kan blive vist i Google Søgning, Google Maps og Google Shopping.

Du kan oplyse om dine ydeleser og produkter og du kan tilføje både billeder og videoer.

Alt sammen noget der er med til at løfte din synlighed

Google business eksempel

Oplysninger du kan give kunne være

Hvem bør have en Google My Business konto?

Alle der gerne vil findes på Google og vise deres kunder de nødvendige oplysninger om dig og dine ydelser bør få en konto oprettet hurtigst muligt.

Der er næsten ingen undskyldning for ikke at gøre det og det koster ingenting at gøre det ud over den tid du bruger på det.

Google stiller GMB gratis til rådighed for dig.

Lad mig hjælpe dig med din Google My Business

Jeg kan hjælpe dig med at sætte din Google My Business op for dig og sammen med den sikre at du får optimal udnyttelse af de andre gratis funktioner Google tilbyder.

Måske har du allerede en Gmail konto og dermed også en Google konto, men bruger ikke de andre fede Google værktøjer tilbyder, dem hjælper jeg dig med at bruge og integrere.

Google værktøjer du har adgang til

Google stiller en masse gratis værktøjer til rådighed for dig og det vil være dumt ikke at benytte sig af dem. 

Når du har oprettet dig på de forskellige konti kan begynde at “binde dem sammen” så de udveksler data med hinanden og du får derfor et større indblik i din potentielle kunders rejse hen mod et køb.

Få skrevet de rigtige ting på din GMB konto

Som med SEO, kommer du frem med netop de du har oplyst på din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at du har rigtig godt styr på det der står på din hjemmeside.

Det samme gør sig gældende på din GMB konto. Der skal være en sammenhæng mellem det du skriver på din hjemmeside og det du oplyser på din GMB konto.

Giver du dig tid til at udfylde din konto er du allerede kommet langt med din synlighed.

Har du det er du kommet rigtig langt, men husk hele tiden løbende at holde din side ajour, både din hjemmeside og din GMB konto.

Scroll to Top