Hvem er jeg?

Jeg hedder Kenneth og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med det du brænder for i din forretning.

Jeg har igennem min mange års arbejdserfaring arbejdet med salg, administration, digitale medier, SoMe, CMS, Commerce, marketing, og planlægning, men altid i samarbejde med mennesker. Jeg elsker at arbejde med mennesker og elsker samarbejdet og den dynamik der kan opstå mellem mennesker der brænder for det de laver.

Jeg ser ofte muligheder når jeg møder nye mennesker og hører om deres branche, forretning og hvad der de brænder for.

Jeg vil rigtig gerne være sparringspartner for dig der har brug for andre øjne og idéer til ændringer/forbedringer med udgangspunkt i netop din forretning!

At hjælpe dig med at komme ud med dit budskab og få din fortælling, og dit produkt ud i verden vil være den største fornøjelse for mig.

Det er en fed oplevelse når jeg hjælper med at finde deres historie, budskab og koncept. Få identificeret deres ideelle kunder, og med at finde ind til deres inderste kerne og værdier og finder ud af hvad de brænder for.

Hvad fik mig til at gå i gang med SEO og hjemmesider?
Hvad er det jeg brænder for?

Lysten til at arbejde med online synlighed og markedsføring kom sig at jeg har en del venner og bekendte der er selvstændige og som har deres egen virksomhed.

Det jeg ser ved rigtig mange af dem, er at de, kæmper med at have styr på deres hjemmeside og markedsføring.

De er ude mærket klar over at det var noget der skulle være fokus på for at få kunder i forretningen.

Men det er ikke der deres spids kompetencer ligger og slet ikke deres passion!

De bruger meget tid på at prøve at sætte sig ind i det og fik også gjort lidt og lidt er også godt, men ikke helt godt nok.

Det er sjovt og givende, derfor gør jeg det

Jeg kan se at jeg kan gøre en forskel og der kommer et større kundeflow og en langt større synlighed både på Google og på de sociale medier når vi sammen satte os ned og lagde en plan.

Hjælpe dig med at blive synlig på nettet igennem din hjemmeside, Sociale Medier og godt indhold og så DU kan fokuserer på det du brænder for og tænder på at lave.
© 2024 Kenneth Billekop. All rights reserved.