Få en moderne hjemmeside lavet i WordPress

Jeg hjælper dig med at få en ny moderne og professionel Wordpress hjemmeside, der er verdens mest udbredte system, og som er mobilvenligt.

I dag gælder det om at være synlig og stå stærkt i kampen om kunderne. Derfor er det vigtigt at have en hjemmeside der fungerer og som er tiltrækkende for kunderne at besøge.

Så uanset om du er på jagt efter en helt ny hjemmeside eller søger en opdatering af din nuværende, så hjælper jeg dig i mål.

Du får en hjemmeside der er 100% responsiv, det betyder at den fungerer på både PC, mobil og tablet. Det er vigtigt at siden kan ses på forskellige platforme da besøgende i dag kan komme fra mange steder.

Man siger at næsten op til 80% af trafikken kommer fra mobil i dag. Derfor er det vigtigt at siden kan ses på både mobil og computer.

Kigger du efter en webshop løsning i WooCommerce , så kig her.

Gør du dig nogle af disse overvejelser?

Undgå at begå en eller flere af disse fejl når du skal lave en hjemmeside:

Få hjælp til at undgå alle fejlene og spar penge nu og træf de rigtige valg​

Karen-Marie Skov Sørensen -cropped
Da jeg i november 2021 stiftede egen virksomhed, blev jeg anbefalet at bruge Kenneth Billekop. Jeg havde ikke selv nogen erfaring eller kendskab til hjemmesider. Fra første samtale med Kenneth fik jeg fornemmelsen af, at jeg kunne stole på ham – og at han var kompetent inden for sit fag.

Han har udarbejdet min hjemmeside. Jeg har kun skullet udarbejde tekst og udvælge skrift, farver, billeder osv. Når jeg ikke vidste, hvor jeg skulle lede, så sendte han mig forslag – men lod mig i øvrigt selv vælge, hvilken vej jeg ville gå.

Jeg endte med at have en hjemmeside, som jeg er glad for og stolt af.

Jeg havde oprindelig tænkt mig, at så skulle jeg overtage ”arbejdet med siden”. Men dybest set er det ikke det, som interesserer mig, så jeg er endt med at lade Kenneth lave det praktiske. Så kan jeg arbejde med min virksomhed og ikke skulle bruge tid på noget, som jeg ikke har forstand på.

Nu betaler jeg ham så en lille beløb for løbende at holde øje med siden.
Hvis jeg kommer i tvivl om noget vedrørende hjemmeside, markedsføring i den forbindelse eller lignende, så spørger jeg – og får svar.

Det allervigtigste for mig har været, at jeg aldrig har følt, at jeg stillede dumme spørgsmål – og en fornemmelse af, at jeg trygt kan overlade min hjemmeside til ham.

Når jeg taler med andre små virksomheder, så anbefaler jeg altid Kenneth – og tilføjer, at det endda er ganske rimelig økonomisk.
Karen-Marie Skov Sørensen
Psykoterapeut & underviser

Følg din besøgende

Google og Facebook stiller til en masse gratis værktøjer rådighed så du nemt kan følge med og se hvem der besøger din side og hvordan de finder dem
SEO

Søgemaskineoptimering

Jeg bygger din hjemmeside så de tekniske aspekter af søgemaskine optimeringen er på plads.Jeg hjælper og guider dig til en forståelse for hvordan du nemt selv kan arbejde med SEO og nyde de lavthængende frugter selv.
Nyhedsbrev

Fang dine kunder på e-mail

Dine kunder skal kunne få fat på dig. Derfor sørger jeg for at du får sat kontaktformular op så dine besøgende kan skrive til dig og dermed nemt komme i kontakt med dig.. Jeg kan også hjælpe dig med at sætte tilmelding til nyhedsbrevsliste op. Så du kan møde dine kunder ude i deres indbakke.
Responsiv hjemmeside

Responsiv hjemmeside

Jeg bygger din hjemmeside så den er nem at opdateret og med de nyeste koder fra WordPress. Din side vil være responsiv på tablet, mobiler og computer. Det betyder at din side kan besøges fra flere devices uden problemer. Man siger at næsten op til 80% af trafikken kommer fra mobil i dag. Derfor er det vigtigt at siden kan ses på både mobil og computer..
E-Commerce

Færre plugins på din side

Jeg bruger plug-ins der er kodet lette uden at gå på kompromis på funktionalitet, når jeg bygger din hjemmeside og derfor får du det du har brug for. Samtidig betyder det at der ikke brug for så mange plugins på din hjemmeside.
Branding

Nem og overskulelig brugeflade

Du får en introduktion til hvordan selv kan styre WordPress, hvordan du opretter nye sider med indhold og hvordan du nemt kan rette dine nuværende sider når du skal nyt ind på dem.

WordPress en af de mest brugte til hjemmesider

Din side vil blive lavet i det populære og brugervenlige system WordPress.

Siden vil jeg booste din forretning og din synlighed online og sammen med de integrerede værktøjer fra Google og Facebook sikrer jeg at siden også er synlig der.

På den måde kan din side skabe værdi og vækst for din virksomhed.
wordpress logo

Du bliver guidet og hjulpet igennem hele forløbet

Når jeg laver en hjemmeside til dig, sørger jeg for at den passer til dig og dit behov. Derfor vil jeg altid have en grundig snak med dig om hvad du gerne vil opnå med din side.

Vi vil have et tæt samarbejde undervejs og jeg vil hele tiden holde dig opdateret og rette ind efter dine ønsker.

Skal din kommende hjemmeside være et visitkort eller skal den være en hel hjemmeside med en masse undersider og emner og måske en blog, eller skal det være en Webshop hvor du kan sælge dine varer?

Sammen bliver vi enige om den rigtige løsning for dig og at du få de behov du har dækket så du bliver tilfreds når du selv skal til at vedligeholde hjemmesiden.

Ønsker du ikke selv at vedligeholde hjemmesiden kan jeg også hjælpe dig med det.

Siden er 100% din når den er færdig

Modsat mange andre firmaer der laver hjemmesider, er siden 100% din efterfølgende. Jeg hverken hoster din side eller har nogle gebyrer eller skjulte abonnementer.

 Derfor er der ingen kontrakter på noget. Du her fuld ejerskab over din side.

 Jeg gør det på den måde fordi jeg tænker at du som hjemmeside ejer står allerbedst stillet på den måde og så er der helt rene linier mellem dig og mig.

Hvilken størrelse hjemmeside har jeg brug for
- hvad koster den?

Jeg har lavet 3 pakker med WordPress hjemmesider for at du kan have et udgangspunkt at tage din beslutning ud fra.

Hver enkelt pakke indeholder grundlæggende de samme muligheder og har kun antallet af sider til forskel. Der er fra visitkort siden (one pager), til den enkle hjemmeside med få undersider over til den store hjemmeside med masser af sider.

Fælles for dem alle er at de er tilrettet som du ønsker det, du ejer dem selv, og kan endda betale siden i rater hvis du har brug for det.

I hver pakke får du den samme værdi tilbudt i form af et godt Tema (Astra eller Elementor), en god builder (Elementor Pro eller Breakdance) og et godt SEO plugin (Rank Math Pro).*

Alene de 3 ting udgør tilsammen en værdi på ca 2500,00 kr.

Alle 3 hjemmeside pakker kan der udbygges lige så meget på som du ønsker. Du betaler blot for siderne udover det der er i pakkerne.

(*Disse links er Affiliated links. Det betyder at hvis du vælger selv at købe nogle af disse produkter vil jeg få et lille beløb for dit køb af virksomheden. Det gør ikke produktet dyrere for dig på nogen måde)

Vælg den størrelse hjemmeside der passer for dig

Onepager hjemmeside

Kr 2995
Priser fra*
Siden består af enkelt side hvor alle dine oplysninger fremgår.

En onepager er typisk det man kalder en visitkortside.

I prisen er indeholdt samme ydelser som på den dyre hjemmeside.

Perfekt til den der ikke nødvendigvis har behov for en hjemmeside, men som alligevel har brug for at være på nettet.
 • Kun en side
 • Tilkøb af ekstra side kr. 795,-
Få din side nu

Lille hjemmeside

Kr 6595
priser fra*
Siden kan for eksempel bestå af en forside, 3 indholdssider og en kontakt side.

I prisen er indeholdt samme ydelser som på den dyre hjemmeside. Det er altså kun antallet af sider der er forskellen.

Perfekt til den nystartede og det helt lille budget.

Du kommer online og bliver synlig.
 • Op til 5 sider
 • Tilkøb af ekstra side kr. 795,-
Få din side nu

Stor hjemmeside

Kr 9595
Priser fra*
Jeg designer din hjemmeside ud fra dit oplæg. Du får 10 sider i alt.

Siden bliver sat op i et anerkendt hjemmesidesystem (wordpress).

Jeg sætter dine tekster og billeder ind på siden.

Jeg sørger for at siden er optimeret til computer, tablet og mobil (responsive).
 • Op til 10 sider
 • Tilkøb af ekstra side kr. 795,-
Få din side nu

Du får alt det her uanset størrelsen på din hjemmeside

 • Design af siden udfra dit oplæg eller mit
 • Opsætning i WordPress
 • Responsiv, dvs den kan ses på computer, mobil og tablet
 • Søgemaskine optimering modul (Rank Math SEO (licens for 1 år))
 • Kontaktformular
 • Dine sociale medier bliver tilknnyttet (Facebook, LinkedIn, osv)
 • BONUS! Du får 2 måneders gratis hjemmeside support

*Hvorfor er priserne fra priser?

Alle priserne på hjemmesiderne er fra priser af den årsag at hvis du ønsker specielle designs eller tekniske muligheder på siden. Så er det noget der kommer oven i prisen.

Det kunne være at du ønsker en betalingsløsning på din side, eller mulighed for booking af dine ydelser?

Det kan også være at du ønsker at siden skal kunne noget specielt eller se noget specielt alt efter om brugerne er logget ind eller ikke er.

Derfor er det også supervigtigt at vi sammen finder ud af hvad de behov helt præcist er fra starten og får beskrevet hvad det er du ønsker.
Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så book mig til en kort snak om dine behov.

Forløbet på et hjemmeside projekt

Som sagt, så bliver du holdt i hånden hele vejen igennem vores samarbejde om din ny hjemmeside.
Her kan du se hvad de forskellige steps er i forløbet.

Indledende samtale

Vi tager en snak over telefon om din forretning og hvordan du tænker den, dit marked og hvad dine ønsker er. Det er vigtigt for mig at få en komplet forståelse af din forretning for at kunne vejlede dig bedst muligt.

Vi starter op

Efer vores samtale modtager du en mail med nogle af de ting du skal overveje og huske undervejs i forløbet. Der vil være links til inspiration og guides til hvad der er brug for undevejs.

Opsætning af hjemmesiden

Jeg modtager tekster, billeder og måske endda video fra dig. Når jeg har det, sætter jeg skelettet op på din side, som jeg præsenterer for dig.

Rettelser af siden

Som regel er siden ikke på plads i første hug. Nogle gange kræver det tilretninger, måske kommer du i tanke om noget du gerne have med også. Vi tager snakken sammen og jeg retter siden til så du bliver glad og tilfreds.

Din hjemmeside går live

Når du er tilfreds og jeg er tilfreds skal din hjemmeside gå live. Det er nu du skal ud at præsentere verden for din nye hjemmeside og byde dine gæster velkommen. Herefter har du 100% ejerskab over siden

Typisk gode spørgsmål jeg får om hjemmesider

We have divided the FAQs into different sections to make it easier for you to find the information you need. If you don't find the answer to your question here, please feel free to contact us for further assistance.

© 2024 Kenneth Billekop. All rights reserved.