Få styr på din synlighed

SEO Cafe i Odense

Velkommen til SEO-caféen i Odense – det ideelle mødested for kreative freelancere, der ønsker at forbedre deres online synlighed med SEO og blive eksperter i selv at gøre det.
  • Bliv synlig online
  • Lær at gør' det selv
  • Lær at bruge AI
  • Bliv skarp på dine søgeord
  • Få værktøjer der hjælper dig
  • Fortæl søgemaskinerne hvad de vil have

Hvad tilbyder SEO-Caféen dig?

Denne heldagsworkshop er en intensiv session, hvor du lærer SEO-strategier, som du nemt kan anvende og arbejde med på din egen hjemmeside eller webshop.

Workshoppen er designet til at øge din hjemmesides synlighed på søgemaskiner som Google og vil udstyre dig med de nødvendige værktøjer til effektivt at forbedre din websteds ranking. Dette giver dig mulighed for at fokusere mere på din virksomhed og dine passioner.

SEO-caféen tilbyder en unik chance for at mødes med op til seks andre engagerede selvstændige for at dykke ned i SEO's verden og dets muligheder.

Forestil dig en dag, hvor dynamisk energi og kreativ udfoldelse er i højsædet, hvor du ikke kun arbejder på dit eget indhold, men også deler idéer og erfaringer med andre professionelle med lignende interesser.

Arbejd på din egen SEO
– med min hjælp og vejledning lige ved hånden

  • Synes du dine kon-kolleger overhaler dig i synligheden online?
  • Ved du ikke hvor du skal starte eller slutte?
  • Ved du ikke hvordan du skal arbejde med din SEO?

Jeg er her for at hjælpe dig!

Hele dagen vil jeg stå til rådighed for at give dig personlig vejledning og sparring, uanset dine udfordringer. Hvad end du har brug for, er jeg her for at støtte dig!

Netværk med ligesindede kollegaer

Kom og deltag i de hyggelige omgivelser ved Odin Havnepark, hvor du vil mødes med andre soloselvstændige, der deler din passion.

Dette er mere end bare en almindelig arbejdsdag – det er en mulighed for at skabe nye forbindelser, finde inspiration og udvikle indhold samt forbedre synligheden på en måde, der virkelig gør en forskel.

Tag kun din computer og positive nysgerrighed med

Alt du behøver at medbringe er din computer og et smil og ikke mindst lysten til at lære noget nyt og nogle nye mennesker at kende.

Jeg sørger for alt det andet! Der vil være masser af vand, kaffe og te, og frisk frugt. Det er den perfekte mulighed for at udveksle historier, netværke og lade op med ny energi.

IDEELT FOR BÅDE NYBEGYNDERE OG LIDT ERFARNE

SEO caféen er det perfekte valg for dig, hvis du…

Ønsker at blive synlig, få din tid tilbage og fokusere på det du brænder for.

Brug en hel dag på intensivt arbejde for at blive skarpere på, hvordan du fremover kan forbedre din online synlighed gennem SEO.

Søger kreativ inspiration og samarbejde.

Ved at samarbejde med andre kreative i SEO caféen kan du opdage ny inspiration og nye metoder til dit indhold, hvilket betydeligt kan forbedre dets kvalitet og dermed også din synlighed.

Har brug for personlig support indimellem.

Med en engageret vejleder ved din side får du hurtig hjælp til enhver udfordring, du måtte møde, fra tekniske detaljer til værktøjer for effektivt at arbejde med SEO.

Er interesseret i netværksdannelse.

Mød andre professionelle og udvid dit netværk. SEO caféen giver dig en platform til at udveksle erfaringer og opbygge forbindelser, mens du fokuserer på at forbedre indholdet på din egen hjemmeside.

Sommetider savner et socialt element i hverdagen som selvstændig

Nyd en dejlig morgenmad og en lækker frokost midt på dagen som en velstruktureret pause, der også giver mulighed for socialt samvær med de andre deltagere i en afslappende og kreativitetsfremmende atmosfære.
SEO termer på papir
Charlotte Hyldgaard - Meta Kognitiv terapeut
SEO-cafeen lærte mig, at SEO faktisk kan være sjovt!

Før SEO-cafeen tænkte jeg, at SEO var kedeligt, tørt og svært at forstå. Jeg havde uddelegeret markedsføringen af min hjemmeside og betalte dyre annoncekroner.

Nu har jeg fået konkrete værktøjer til selv at arbejde med synligheden på min hjemmeside. Værktøjer, som er lette at integrere og til at huske, hvilket var min største bekymring inden dagen oprandt, om emnet blev for nørdet og teknisk at forstå.

Men Kenneth formidler på en rolig og meget pædagogisk facon, så man på intet tidspunkt føler sig dum. Nu glæder jeg mig til at se, hvilken effekt ændringerne på min hjemmeside får ift. synligheden. Jeg vil anbefale alle, der ønsker at blive fundet nemmere på google at deltage og særligt vil jeg anbefale det til soloselvstændige, der ikke har et højt budget til markedsføring.

Oven i hatten får du et skønt netværk af kollegaer.
Charlotte Hyldgaard
Soloselvstændig coach & stifter af Netværk for soloselvstændige
Mathilde Just
Nu fatter jeg (endelig) SEO! Kenneth er enormt dygtig til at bruge sammenligninger, jeg kan forholde mig til, til at forklare, hvad det egentlig er SEO er.
Den rapport, vi fik med i købet, var mega god ift. at gå hjem og lave udbedringer på min hjemmeside. Der var mange ting, jeg aldrig ville have fanget, såsom 404-fejl, hvis Kenneth ikke havde lavet den rapport.
Jeg kan varmt anbefale Kenneth workshop til alle, der rent faktisk gerne vil forstå, hvad SEO er og hvordan man kan bruge det til at blive fundet af de rette mennesker. OG så vil jeg stærkt anbefale at tage på hans workshop, der handler om indhold også. Der ligger der VIRKELIG meget guld gemt!
Mathilde Just
www.justmathilde.dk
jeg kan varmt anbefale det, jeg deltog i Roskilde ✨

Kenneth har så meget styr på al det it ( det er en udfordring for mit vedkommende)

Kenneth både tegner og fortæller så det er til at forstå ~ og virkelig sjovt når vi selv arbejder med det. Kenneth Billekop har overblik, er tålmodig, er med når du selv klikker og så har han virkelig styr på hvilke ord og hvordan det sættes godt op, så det bliver : Klik lækkert ✨
Kirsten Hylleberg
Penge og Kærlighedscoach
Efter at have deltaget på SEO Caféen har jeg fået en større forståelse for SEO og gode værktøjer til at arbejde videre med min hjemmeside.
Undervisningen var i øjenhøjde, praktisk og jordnært. SEO Caféen er et super format, der kombinerer læring, netværk, sparring og fordybelse.
Alle, der gerne vil arbejde med SEO i deres virksomhed, og som har brug for konkrete råd og vejledning til lige netop deres hjemmeside samt hands-on-værktøjer bør give sig selv en plads i SEO Caféen.
Christina PEtersen
C-communication

Book dine SEO Caféer her:

Jeg vil vil rigtig gerne have at der er tid til at du kan få alt den hjælp du har brug for, derfor er der kun 6 pladser på hver SEO Café. 

 

Kom på SEO Café i Roskilde

Hvad betyder SEO?

SEO, som står for "Search Engine Optimization" og bare søgemaskineoptimering på dansk, er praksissen med at optimere et websted for at forbedre din synlighed, når folk søger efter produkter eller tjenester relateret til din virksomhed i søgemaskiner som Google.

Målet er at få dit websted til at rangere højere på søgemaskinens resultatsider, hvilket øger sandsynligheden for, at flere besøger dit websted. 

Det er ligemeget hvilket system din hjemmeside er lavet med!

Det spiller ingen rolle hvilken platform din hjemmeside eller webshop er bygget på.

Jeg har endnu ikke stødt på et system, der ikke tilbyder muligheder for SEO-optimering.

Uanset om du bruger WordPress, WIX, Squarespace, Shopify, Dandomain, WooCommerce eller noget helt andet, skal vi nok finde en løsning.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bruger, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Din investering:

1.395 kr. ekskl. moms

inklusiv morgenmad og frokost

Overvej, hvor meget du tidligere har investeret i kurser om SEO eller hvor meget tid du har invisteret i webinarer om SEO – her gør vi det sammen!

Kom med i SEO caféen, hvor vi i fællesskab arbejder med vores SEO, forbedrer vores kompetencer og skaber et netværk af kreative sjæle.

Forplejning er inkluderet! Glem alt om madpakke og drikkevarer.

Du få en lækker morgenmad inkl. kaffe/te, frokostbuffet inkl. drikkevarer, eftermiddagskaffe/te, kage, frugt og isvand ad libitum.

Det eneste du skal have med, er din lyst til at blive skarpere på din SEO og en computer med adgang til din hjemmeside.

DET HER FÅR DU MED

Hvad kan du forvente at opnå ved at være med i SEO caféen?

En intensiv heldagsworkshop og personlig sparring, der omfatter din SEO og dit indhold på din hjemmeside.
En unik chance for at udveksle ideer og opbygge netværk med ligesindede på et lille, fokuseret hold, der sikrer maksimalt udbytte.
Målrettet feedback og sparring på alt fra tekster og overskrifter til strategier i de timer, vi arbejder sammen.
Flere værktøjer og arbejdsark, der hjælper dig med dit SEO arbejde og ideer til indholdet på din hjemmeside.
Professionel assistance til din SEO og input til hvad du kan gøre for at blive mere synlig.
Målrettet feedback og sparring på alt fra tekster og overskrifter til strategier i de timer, vi arbejder sammen.
Morgenmad inkl. kaffe/te, frokostbuffet inkl. drikkevarer, eftermiddagskaffe/te, kage, frugt og isvand ad libitum.

PRAKTISK OM SEO CAFÉEN

De praktiske detaljer, så jeg kan være din hjælpende hånd i SEO-sammenhæng

SEO caféen tilbyder et velstruktureret og stimulerende miljø, designet til at optimere din kreative produktion, udvikle dine evner og understøtte din virksomheds digitale succes.
SEO termer på papir

Lokation:

Afholdes på Odin Havnepark - Mødecenter Fabrikken, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C

Tidspunkt:

Fra kl. 10 til 15, inklusiv morgenmad, frokost og kaffe/te og frugt i løbet af dagen (vi begynder med en kort introduktion til dagens SEO-emne)

Få deltagere, tid til dig

Begrænset deltagerantal på op til 6 personer, hvilket sikrer, at alle har mulighed for at stille spørgsmål og modtage personlig feedback og sparring.

Parkering

Nem og gratis parkering lige ved døren, og stedet er nemt tilgængeligt fra motorvejen og gå afstand til offentlig transport

Er du lidt i tvivl om en SEO cafe er noget for dig?

For mange virker det som en uoverkommelig opgave at kaste sig over SEO og mange steder bliver det også præsenteret som en besværllig og kompliceret opgave, specielt fra mange af de bureauer der sælger det på abonnementer og måske lange bindinger.

Men det er altså ikke raketvidenskab og kræver ikke en doktorgrad, hvid kittel og sikkerhedsbriller.

Har du brug for at blive mere afklaret på om SEO Caféen er noget for dig, så book en afklarende samtale med mig her:

Hej! Jeg hedder Kenneth

Jeg er din underviser

Jeg har hjulpet mange soloselvstændige og erhvervsdrivende med at få overblikket over deres SEO.

Når de først har knækket koden, har de været i stand til selv at kunne arbejde med deres SEO.

På SEO Caféen lærer jeg dig, trin for trin, hvad du skal være opmærksom på og hvad du skal huske.

Hvis du følger trinene du lærer på SEO Caféen og følger checklisten er du sikker på at gøre dig mere synlig i søgeresultaterne.

© 2024 Kenneth Billekop. All rights reserved.