Få styr på din synlighed

SEO Cafe i Roskilde

SEO caféen byder dig velkommen – det perfekte samlingspunkt for kreative soloselvstændige sjæle, der ønsker at forstærke deres online synlighed igennem SEO og blive skarpe på at kunne selv.
  • Bliv synlig online
  • Lær at gør' det selv
  • Lær at bruge AI
  • Bliv skarp på dine søgeord
  • Få værktøjer der hjælper dig
  • Fortæl søgemaskinerne hvad de vil have

Begynd at få implementeret din nye viden allerede samme dag på din egen hjemmeside.

Du får tid til at øve dig med mig der kigger dig over skulderen så du ikke skal huske det hele til du kommer hjem, med risiko for at du ikke får det gjort eller kommer til at glemme det.

Hvad tilbyder SEO-Caféen dig?

Det er en intensiv heldagsworkshop med fokus de SEO-strategier du nemt selv kan implementere og arbejde med på din hjemmeside eller webshop.

Workshoppen tager sigte på at forbedre din hjemmesides synlighed på søgemaskiner som Google.

Dagen vil give dig værktøjerne til at effektivt forbedre dit websteds rangering, så du kan bruge resten af din tid på din virksomhed, og det du er mest passioneret omkring og dygtig til.

SEO caféen repræsenterer en enestående mulighed for at samles med op til 6 andre dedikerede soloselvstændige, for at fordybe sig i søgemaskineoptimeringens verden og muligheder.

Forestil dig en dag fyldt med dynamisk energi, gensidig rådgivning og kreativ udfoldelse, hvor du ikke alene arbejder på dit eget indhold, men også udveksler ideer og erfaringer med andre professionelle med samme interesse.

jeg kan varmt anbefale det, jeg deltog i Roskilde ✨

Kenneth har så meget styr på al det it ( det er en udfordring for mit vedkommende)

Kenneth både tegner og fortæller så det er til at forstå ~ og virkelig sjovt når vi selv arbejder med det. Kenneth Billekop har overblik, er tålmodig, er med når du selv klikker og så har han virkelig styr på hvilke ord og hvordan det sættes godt op, så det bliver : Klik lækkert ✨
Kirsten Hylleberg
Penge og Kærlighedscoach
Charlotte Hyldgaard - Meta Kognitiv terapeut
SEO-cafeen lærte mig, at SEO faktisk kan være sjovt!

Før SEO-cafeen tænkte jeg, at SEO var kedeligt, tørt og svært at forstå. Jeg havde uddelegeret markedsføringen af min hjemmeside og betalte dyre annoncekroner.

Nu har jeg fået konkrete værktøjer til selv at arbejde med synligheden på min hjemmeside. Værktøjer, som er lette at integrere og til at huske, hvilket var min største bekymring inden dagen oprandt, om emnet blev for nørdet og teknisk at forstå.

Men Kenneth formidler på en rolig og meget pædagogisk facon, så man på intet tidspunkt føler sig dum. Nu glæder jeg mig til at se, hvilken effekt ændringerne på min hjemmeside får ift. synligheden. Jeg vil anbefale alle, der ønsker at blive fundet nemmere på google at deltage og særligt vil jeg anbefale det til soloselvstændige, der ikke har et højt budget til markedsføring.

Oven i hatten får du et skønt netværk af kollegaer.
Charlotte Hyldgaard
Soloselvstændig coach & stifter af Netværk for soloselvstændige
Efter at have deltaget på SEO Caféen har jeg fået en større forståelse for SEO og gode værktøjer til at arbejde videre med min hjemmeside.
Undervisningen var i øjenhøjde, praktisk og jordnært. SEO Caféen er et super format, der kombinerer læring, netværk, sparring og fordybelse.
Alle, der gerne vil arbejde med SEO i deres virksomhed, og som har brug for konkrete råd og vejledning til lige netop deres hjemmeside samt hands-on-værktøjer bør give sig selv en plads i SEO Caféen.
Christina PEtersen
C-communication

Arbejd på din egen SEO
– med min hjælp og vejledning lige ved hånden

  • Synes du dine kon-kolleger overhaler dig i synligheden online?
  • Ved du ikke hvor du skal starte eller slutte?
  • Ved du ikke hvordan du skal arbejde med din SEO?

Jeg er her for at hjælpe dig!

Hele dagen vil jeg stå til rådighed for at give dig personlig vejledning og sparring, uanset dine udfordringer. Hvad end du har brug for, er jeg her for at støtte dig!

Netværk med ligesindede kollegaer

Kom og vær med i de indbydende lokaler hus Dorte Lykke, hvor du vil møde andre soloselvstændige, der deler din passion.

Dette er mere end blot en arbejdsdag – det er en chance for at skabe forbindelser, finde inspiration og udvikle indhold og synlighed, der virkelig gør en forskel.

Tag kun din computer og positive nysgerrighed med

Alt du behøver at medbringe er din computer og et smil og ikke mindst lysten til at lære noget nyt og nogle nye mennesker at kende.

Jeg sørger for alt det andet! Der vil være masser af vand, kaffe og te, og frisk frugt. Det er den perfekte mulighed for at udveksle historier, netværke og lade op med ny energi.

IDEELT FOR BÅDE NYBEGYNDERE OG LIDT ERFARNE

SEO caféen er det perfekte valg for dig, hvis du…

Ønsker at blive synlig, få din tid tilbage og fokusere på det du brænder for.

Dediker en hel dag til intensivt arbejde, og bliv skarpere på hvordan du fremadrettet er i stand til at arbejde med din online synlighed med SEO.

Søger kreativ inspiration og samarbejde.

Ved at samarbejde med andre kreative i SEO caféen, kan du finde ny inspiration og tilgange til dit indhold, hvilket kan forbedre dets kvalitet betydeligt omg derigennem din synlighed.

Har brug for personlig support indimellem.

Med en engageret vejleder ved din side, får du hurtig hjælp til enhver udfordring, du måtte støde på, lige fra de tekniske detaljer til værktøjer til hvordan du arbejder med SEO.

Er interesseret i netværksdannelse.

Mød andre professionelle og udvid dit netværk. SEO caféen tilbyder en platform til at udveksle erfaringer og opbygge forbindelser, mens du fokuserer på dit eget indhold på din hjemmeside.

Sommetider savner et socialt element i hverdagen som selvstændig

Nyd kaffe, the, vand og lækre snack i løbet af dagen og spis din frokost midt på dagen som en velstruktureret pause, og en mulighed for socialt samvær med andre deltagere i en afslappet og kreativitetfremmende atmosfære.
SEO termer på papir

Book dine SEO Caféer her:

Jeg vil vil rigtig gerne have at der er tid til at du kan få alt den hjælp du har brug for, derfor er der kun 6 pladser på hver SEO Café. 

 

Kom på SEO Cafe i Odense

Hvad betyder SEO?

SEO, som står for "Search Engine Optimization" og bare søgemaskineoptimering på dansk, er praksissen med at optimere et websted for at forbedre din synlighed, når folk søger efter produkter eller tjenester relateret til din virksomhed i søgemaskiner som Google.

Målet er at få dit websted til at rangere højere på søgemaskinens resultatsider, hvilket øger sandsynligheden for, at flere besøger dit websted. 

Det er ligemeget hvilket system din hjemmeside er lavet med!

Det er fuldstændig lige meget hvad din hjemmeside eller webshop er lavet med og i.

Jeg har endnu ikke mødt et system der ikke tilbyder en eller anden form for SEO optimeringsmulighed.

Så har du WordPress, WIX, Squarespace, Shopify, Dandomain, WooCommerce, one.com's eget hjemmesideprogram eller noget helt ottende, så skal vi nok finde ud af det.

Er du i tvivl om hvad du har, så er du velkommen til at kontakte mig.

Din investering:

1.395 kr. ekskl. moms

Overvej, hvor meget du tidligere har investeret i kurser om SEO eller hvor meget tid du har invisteret i webinarer om SEO – her gør vi det sammen!

Kom med i SEO caféen, hvor vi i fællesskab arbejder med vores SEO, forbedrer vores kompetencer og skaber et netværk af kreative sjæle.

DET HER FÅR DU MED

Hvad kan du forvente at opnå ved at være med i SEO caféen?

En intensiv heldagsworkshop og personlig sparring, der omfatter din SEO og dit indhold på din hjemmeside.
En unik chance for at udveksle ideer og opbygge netværk med ligesindede på et lille, fokuseret hold, der sikrer maksimalt udbytte.
Målrettet feedback og sparring på alt fra tekster og overskrifter til strategier i de timer, vi arbejder sammen.
Flere værktøjer og arbejdsark, der hjælper dig med dit SEO arbejde og ideer til indholdet på din hjemmeside.
Professionel assistance til din SEO og input til hvad du kan gøre for at blive mere synlig.
Lækker forplejning gennem dagen med et bredt udvalg af lækker frugt, nødder, kaffe, the, vand og en let frokost

PRAKTISK OM SEO CAFÉEN

De praktiske detaljer, så jeg kan være din hjælpende hånd i SEO-sammenhæng

SEO caféen tilbyder et velstruktureret og stimulerende miljø, designet til at optimere din kreative produktion, udvikle dine evner og understøtte din virksomheds digitale succes.
SEO Cafe hjælp til at lave SEO selv

Lokation Roskilde:

Afholdes på Håndværkervej 62, 4000 Roskilde

Tidspunkt:

Fra kl. 10 til 15, inklusiv kaffe/te og frugt og frokost i løbet af dagen (vi begynder med en kort introduktion til dagens SEO-emne)

Få deltagere, tid til dig

Begrænset deltagerantal på op til 6 personer, hvilket sikrer, at alle har mulighed for at stille spørgsmål og modtage personlig feedback og sparring.

Parkering Roskilde

Nem og gratis parkering lige ved døren, og stedet er nemt tilgængeligt fra motorvejen og gå afstand til offentlig transport

Er du lidt i tvivl om en SEO cafe er noget for dig?

For mange virker det som en uoverkommelig opgave at kaste sig over SEO og mange steder bliver det også præsenteret som en besværllig og kompliceret opgave, specielt fra mange af de bureauer der sælger det på abonnementer og måske lange bindinger.

Men det er altså ikke raketvidenskab og kræver ikke en doktorgrad, hvid kittel og sikkerhedsbriller.

Har du brug for at blive mere afklaret på om SEO Caféen er noget for dig, så book en afklarende samtale med mig her:

Hej! Jeg hedder Kenneth

Jeg er din underviser

Jeg har hjulpet mange soloselvstændige og erhvervsdrivende med at få overblikket over deres SEO.

Når de først har knækket koden, har de været i stand til selv at kunne arbejde med deres SEO.

På SEO Caféen lærer jeg dig, trin for trin, hvad du skal være opmærksom på og hvad du skal huske.

Hvis du følger trinene du lærer på SEO Caféen og følger checklisten er du sikker på at gøre dig mere synlig i søgeresultaterne.

© 2024 Kenneth Billekop. All rights reserved.